BARCELONA 2 Intérpretes EN-CA, 16 Sept.

EN Proposals or calls for interpretation and translation NOT organized with the Babels Network, proposed by individuals of the network. You can participate in your own name and not as Babels.
ES Proposiciones o llamados para intérpretes o traductor@s para eventos que NO son organizados por Babels, propuestos por miembros de la red. Pueden participar a dichos proyectos a título personal, no en nombre de Babels.
FR Propositions et appels pour l'interprétation et la traduction qui NE sont PAS organisés avec le réseau Babels, proposés par des personnes individuelles du réseau. Vous pouvez y participer en votre nom personnel et non comme Babels.
Noemí
Posts: 2
Joined: Wed Mar 24, 2010 11:14 am

BARCELONA 2 Intérpretes EN-CA, 16 Sept.

Postby Noemí » Wed Sep 08, 2010 7:41 am

En el marc de la campanya global de sensibilització per a assolir els Objectius de Desenvolupament del Mil·leni, l'oficina de la Campanya del Mil·leni a Barcelona organitza un Debat Nord-Sud el dia 16 de Setembre de 19.00 a 21.00 al Saló de Cròniques de l'Ajuntament de Barcelona entre les destacades figures polítiques Susan George, fundadora d'ATTAC i Ingrid Srinath, Secretària General de Civicus.

Es necessita dos intèrprets voluntaris EN-CA-EN per al debat, que serà retransmès en directe per webcasting al web de l'Ajuntament de Barcelona.

Si hi esteu interessats, preguem ens feu arribar el vostre CV i l'experiència en interpretació simultània al més aviat possible a communications@gmfc.org

Return to “Non Babels Projects”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest