Hej!

En biljett till ni kan köpa! varsagod att hitta billigare. Sen kommer Lina att kontrollera efter att folk ger forslag och det är utifran hennes kontroll som biljetterna maste köpas. Om ni vill vara pa checking listan säg. Däremot kommer det inte att finnas 2 stegskontroll.

Idag ska jag skriva ett förslag till Babels om hur betalning och aterbetalning ska ga till förutom det vi redan sagt med Francisco. De flesta biljetterna hoppas vi ska köpas av tolkar och ersättning ska göras via Paypal till ex sa sent sa möjligt under forumet. Detta är en säkerhets atgärd för att folk dyker upp.

Det kommer alltsa att finnas 2 kategorier:
* Förbetalda biljetter för säkra och välkända tolkar och de som inte har rad att köpa biljett pa egen hand
* Aterbetalning i slutet pa forumet ( lördag, söndag): För att säkra att folk kommer, med aterbetalning via paypal eller pa konto eller vid behov med kontanter ( kräver stor logistik)
Tolkarna kommer att kolla upp själva och sen kommer de att skicka förslag till behöriga fran Babels sida, Lina, och sen kommer hon att godkänna ( inom 10 timmar brukade hon godkänna i Athen) eller inte inköpet. Godkännande kommer att vara kravet för aterbetalning. Jag maste skriva ett styrdokument för att sätta tak pa kostnader... Jag diskuterar gärna detta med Francisco, nästa vecka.

Däremot undrar jag vilken budget kommer att belastas av alla extra kostnader för väntetiden av inköp, nu för samordnarbiljetterna? Utan säkerhet av att ni köper dessa biljetter inom 24 timmar ser jag ingen möjlighet att ansvara för budgeten. Lâget är ocksa denna att jag tycker inte det fungerar sa länge jag maste tjata i veckor och manader pa er innan det händer nat? Den tiden har jag inte!

Det finns andra parametrar ( programmet) som gör att vi är väldigt sena och som gör att halla budgeten är en STOR utmaning ( sa är det pa alla forum), förskjutning av inköp pa detta vis kan inte jag ansvara för. Jag har försökt komma pa lösningar när jag sett att varje inköp inte var självklar......

Min uppföljning kommer att göras utifran kostnaden vid utskick till ekonomigruppen?! Absurt?! japp!

Anders, hur gar det med att fa bas till Malmö? Jag är tacksam för svar även om det inte gar sa bra!!! Jag kan varken svika tolkarna, de som tränar, Babels m.fl.

Lycka till med ert!
Sophie
PS: tar gärna emot svar om bokföringsläget mm


CategoryMalmoEsf
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki